Incendis – Els crítics diuen

“Hacía tiempo que queríamos ver a Marcia Cisterò desplegando sus plenos poderes y llegó el momento: es Jihane, la madre de Nawal, y su abuela Nazira, y Sawda, su amiga del alma. Grandes momentos: la escena de la promesa; la atroz evocación de las muertes en la escuela de Kfar Rayat y el miliciano exigiendo a una mujer que salve a uno solo de sus tres hijos. ¡Y qué bien canta esta actriz, qué pureza en su tono!…”

MARCOS ORDOÑEZ. “Todos los fuegos/el fuego”

El País. “Cultura”. 3.3.2012

Llegir article >>

“ Màrcia Cisteró contribueix a la fabulació de l’horror amb una veu que sembla sorgir de l’eternitat dels contes,…”

JUAN CARLOS OLIVARES. Time Out. 19.6.2015

Llegir article >>

“El públic només troba sentit en la intensitat emocional de les interpretacions. Tots han comprès la profunditat de les ferides que comparteix Mouwadad. Una implicació que es fa espès i atent silenci quan l’escena està protagonitzada per Clara Segura i Màrcia Cisteró. Elles dues entenen perfectament la grandesa mítica dels seus personatges: dues dones que s’alcen sobre el seu destí per entrar en la immortalitat, encara que siguin déus ocults entre els mortals. Eternes en el record de la seva tràgica història que perviu en la memòria dels altres. Mouwadad els ofereix l’eternitat escrita sobre el paper”.

JUAN CARLOS OLIVARES. Time Out

Llegir article >>

“Marcià Cisteró, quien presta físico, mirada y voz poderosa en sus personajes sobretodo en la creación de Sawda, la amiga que busca la libertad, la primera mujer que canta…”

MARTÍ FIGUERAS. Mas Teatro 2.4.2012

Llegir article >>